Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing

Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing

4.4 24 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
12 pieces

Ingrediënten

Carrot Muffins
  • almonds
    110 g
  • sugar
    80 g
  • carrots cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • spelt flour
    200 g
  • almond milk
    190 g
  • vegetable oil
    100 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • vanilla pod seeds only (see tip)
    ½
  • baking powder
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
Icing
  • sugar
    110 g
  • vegan butter diced
    35 g
  • vegan cream cheese
    90 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 218.8 mg
Eiwitten 5.1 g
Calorieën 1209.7 kJ / 289.1 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 32.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...