Apparaten en accessoires
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
12 pieces
Ingrediënten
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
218.8 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
1209.7 kJ /
289.1 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
32.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Strawberry Ice Cream
5min
Blueberry Coffee Cake
1u.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1u. 40min
Sweet potato muffins with walnuts
1u.
Vegan Coconut Cake
50min
Sweet Potato Pizza
1u. 5min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Date and Bran Muffins
8u. 35min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Banana and Oat Muffins
35min
Carrot Cake Cupcakes
1u. 20min