Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g raisins
- 80 g dried apricots, pitted, cut in pieces (1 cm)
- 40 g hazelnuts
-
260
g hazelnut milk
of almond milk -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled -
70
g vegetable oil
of coconut oil, plus extra for greasing - 380 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1551 kJ / 370.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 319.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 Std. 40 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Geen beoordelingen
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 Std. 40 Min