Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g raisins
- 80 g dried apricots, pitted, cut in pieces (1 cm)
- 40 g hazelnuts
-
260
g hazelnut milk
of almond milk -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled -
70
g vegetable oil
of coconut oil, plus extra for greasing - 380 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1551 kJ / 370.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 319.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8u. 30min
Vegan Butter
2 godz.
Mushroom Wellington
2h 20min
Quick Bread
50min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Oat Milk
1h 10min
Gluten-free Blondies
1 godz. 20 min
Mango Sorbet
5 min
Best Basic Houmous
5 min