Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g raisins
- 80 g dried apricots, pitted, cut in pieces (1 cm)
- 40 g hazelnuts
-
260
g hazelnut milk
of almond milk -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled -
70
g vegetable oil
of coconut oil, plus extra for greasing - 380 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1551 kJ / 370.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 319.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Brownies
2u. 40min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Geen beoordelingen
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 Min
Almond Vegetable Crumble
7 godz.
Calzone Napoletano
1hod. 40min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min