Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
250
g granulated sugar
of Demerara sugar - 200 g double cream
- 1030 g water
- 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1 tsp lemon juice (see tip)
- 15 g vinegar
Parfait and Assembly
- 80 g roasted peanuts, salted
- 500 g double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Vanilla Ice Cream
12h
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Walnut Brittle
1h 30 min
Falafel
24 Std.
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Lemon Sorbet
8h 30min
Baked Vanilla Cheesecake
13 Std. 25 Min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 Std.
Blackberry Jam
20min
Apricot Jam
40 min