Caramel Parfait

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 slices

Ingrediënten

Caramel Sauce
  • granulated sugar
    250 g
    Demerara sugar
  • double cream
    200 g
  • water
    1030 g
  • unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
    30 g
  • lemon juice (see tip)
    1 tsp
  • vinegar
    15 g
Parfait and Assembly
  • roasted peanuts, salted
    80 g
  • double cream
    500 g
  • egg yolks from medium eggs
    5

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Eiwitten 6 g
Calorieën 1801 kJ / 430 kcal
Vetten 33 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...