Apparaten en accessoires
Caramel Parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 slices
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9u.
Chocolate Meringue Stack
7u. 30min
Chocolate Fondants
40min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Caramel Sauce
1u. 30min
Chocolate Sauce
10min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Chocolate icing (ganache)
20min
Choux Pastry
2u.
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate mousse
3u. 20min
Lemon Drizzle Madeleines
4u. 45min