Apparaten en accessoires
Caramel Parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 slices
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Custard
15 Min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Caramel Custard
1 Std.
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 Min
Taramasalata
15 Min
Passion Fruit Soufflé
35 Min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15 Std.
Choux Pastry
2 Std.
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min