Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- vegetable oil, for greasing
- 150 g fresh raspberries
- 250 g orange juice
- 4 gelatine leaves
- 1 - 2 Tbsp caster sugar
Cakes
- 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 75 g caster sugar
- 125 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 2 medium eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch fine sea salt
Topping and Assembly
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Sauce
5min
Raspberry Jam
40 Min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Pizza Dough
1h
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50 min
Sandwich Bread
3h
Profiteroles
2h 15min
Sticky Toffee Puddings
1h
Mini Iced Fingers
2h 10min
Baked Doughnuts
1h
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45 min