Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- vegetable oil, for greasing
- 150 g fresh raspberries
- 250 g orange juice
- 4 gelatine leaves
- 1 - 2 Tbsp caster sugar
Cakes
- 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 75 g caster sugar
- 125 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 2 medium eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch fine sea salt
Topping and Assembly
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Caramel Shortbread
3h
Chocolate icing (ganache)
20min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Custard
15min
Cake in a Jar
35min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1h 25min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Sweet Shortcrust Pastry
Geen beoordelingen
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5sa
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Victoria Sponge
1h 10min