Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 225 g granulated sugar
- 300 g double cream
- 410 g whole milk
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod and scraped out seeds
- 450 g fresh raspberries
Raspberry Ripple Sauce
- 10 g caster sugar
- ½ Tbsp water
Assembly
- 70 g milk chocolate, small pieces or callets
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 9 waffle cones
-
blanched hazelnuts, chopped, for garnishing
of almonds, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2410 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Raspberry Jam
40min
Strawberry Jam
55min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15 min.
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1h
Coconut Cake
1h 20min
Raspberry Dacquoise
2h
Crème caramel
2 godz. 45 min
Steamed Lemon Cake
2u. 20min
Red Grape and Olive Oil Cake
1 Std. 40 Min
Strawberry and Raspberry Jam
20min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min