Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce

Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 40min
6 portions

Ingrediënten

Millet
  • savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
    6 - 12
  • millet grains
    200 g
    200 g bulgur wheat
  • water
    1200 g
Sauce
  • garlic cloves
    3
  • brown mushrooms, fresh quartered
    200 g
  • onions quartered
    180 g
  • olive oil
    30 g
  • double cream
    80 g
  • water
    200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • cornflour
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ½ - 2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
Filling and Steaming
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
Creamy Tomato Soup
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    50 g
  • unsalted butter
    30 g
    30 g olive oil
  • plum tomatoes
    700 g
  • water
    400 g
  • tomato purée
    70 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • double cream
    100 g
  • fresh basil leaves
    4 - 6
  • fresh parsley leaves only
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1167 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1351 kJ / 322 kcal
Vetten 18 g
Vezels 8.1 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...