Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
French Onion Soup (TM5)
1 Std.
Migas with Padrón Peppers
30min
Bloodshot Devilled Eggs
40 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Ghee
20 min
Grisons Barley Soup
55 Min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 Std.
Salt Cod Fritters
45 min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Geen beoordelingen
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Spätzle with Mushroom Cream
30min