Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Cullen Skink
45min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 godz. 5 min
Shakshuka
50min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2u. 40min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min