Compatibele versies
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Apples with cider sabayon sauce
40 Min
Marinated peppers
55 Min
Salmon tartare
10 Min
Fruity Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Salmon tartare
25min
Caesar Salad Dressing
5 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Steak tartare
30 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min