Compatibele versies
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM6)
Geen beoordelingen
Tartare Sauce
10 Min
Pollock in Champagne Sauce
Geen beoordelingen
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 godz. 30 min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Mojito
5min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Steak tartare
30 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10 min
Steak tartare
10 Min