Apparaten en accessoires
Floating islands
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
Vanilla sauce (crème anglaise)
-
milk450 g
-
egg yolks6
-
sugar70 g
-
vanilla sugar, homemade15 g
Meringue islands
-
sugar30 g
-
egg whites6
-
salt1 pinch
-
liquid caramel (optioneel) (see tips)30 g
-
pistachio nuts, unsalted (optioneel) chopped25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
887 kJ /
212 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Steak tartare
10min
Floating Islands
40min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Chocolate Babka
3u.
Sufganiyot
2u. 30min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1u. 30min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Sangria
10min
Gazpacho
1u. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min