Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla sauce (crème anglaise)
- 450 g milk
- 6 egg yolks
- 70 g sugar
- 15 g vanilla sugar, homemade
Meringue islands
- 30 g sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch salt
- 30 g liquid caramel (see tips) (optioneel)
- 25 g pistachio nuts, unsalted, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Liver Cake
1u. 50min
Floating Islands
40 min
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10 min
Salted Herbs
15min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20 min
Lemongrass and mint prosecco
1h
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 Std.
Floating Islands
40 min
Chocolate Babka
3 Std.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk