Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla sauce (crème anglaise)
- 450 g milk
- 6 egg yolks
- 70 g sugar
- 15 g vanilla sugar, homemade
Meringue islands
- 30 g sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch salt
- 30 g liquid caramel (see tips) (optioneel)
- 25 g pistachio nuts, unsalted, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Polenta
25 min
Floating Islands
40 Min
Torta Pasqualina
1sa 50 dk
Polenta
1h
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Tuna mousse
10min
Chicken Liver Pate
25 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Baked pâté
3 godz.