Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
-
225
g whole walnuts, shelled
of 225 g hazelnuts, blanched - 225 g sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 60 g raisins, dark
Dough
- 60 g whole milk
- 1 tsp dried yeast, active
- 225 g butter, unsalted, diced, room temperature
- 70 g sour cream
- 45 g sugar
- 1 egg yolk, from large egg
- 500 g all purpose white flour
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp salt
- 170 g apricot jam, divided
- 140 g dark chocolate chips
- 60 g butter, unsalted, diced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1410 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 48 mg
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 godz. 35 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10 Std. 55 Min
Candy Cane Cookies (Metric)
1h 45min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Orange Dyed Eggs
55 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Triple layer bundt cake
1 Std. 30 Min