Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 750 g water
- 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 80 g onions, cut in halves
- 50 g butter
- 50 g white wine
- 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 1 ½ tsp salt, to taste
- 8 tbsp olive oil
- ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 5 garlic cloves, lightly crushed
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
- 100 g cream, 30-40% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 911.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic mushrooms
20 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Green Bean Gremolata
25 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Cashew Vanilla Coffee
10min
Polenta
1h
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Lentil Hummus
10min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min