Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

4.7 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley leaves only
    5 sprigs
  • water
    750 g
  • new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid
    700 g
  • onions cut in halves
    80 g
  • butter
    50 g
  • white wine
    50 g
  • fresh mushrooms sliced (1 cm)
    500 g
  • vegetable stock paste
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 ½ tsp
  • olive oil
    8 tbsp
  • ground black pepper to taste
    ¾ tsp
  • garlic cloves lightly crushed
    5
  • fresh rosemary leaves only
    4 sprigs
  • cornflour (starch) dissolved in 4 tbsp cold water
    2 tbsp
  • cream, 30-40% fat
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 911.6 mg
Eiwitten 8.9 g
Calorieën 2580.4 kJ / 616.7 kcal
Vetten 46.9 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraten 42.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...