Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 turkey escalopes
- 1 shallot
- 40 g extra virgin olive oil
- 200 g fresh baby spinach, washed and dried
- 250 g Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
- 700 g water
- 150 g milk
- 20 g plain flour
- 1 teaspoon fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Steamed potato frittata
1h 15min
Quark and herb spread
5 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Polenta
1h
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Browned Turkey Cubes
15 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Maple-glazed Carrots
45 min
Tuna dip
15 min