Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 turkey escalopes
- 1 shallot
- 40 g extra virgin olive oil
- 200 g fresh baby spinach, washed and dried
- 250 g Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
- 700 g water
- 150 g milk
- 20 g plain flour
- 1 teaspoon fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna empanada
1h 20 min
Tuna Tapenade
5min
Cinnamon Roll Waffles
1sa 35 dk
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Kimchi risotto
25 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Avocado Orange Butter
10min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 min
Courgette omelette
40 min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Salmon burgers
25 min