Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 turkey escalopes
- 1 shallot
- 40 g extra virgin olive oil
- 200 g fresh baby spinach, washed and dried
- 250 g Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
- 700 g water
- 150 g milk
- 20 g plain flour
- 1 teaspoon fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porridge with fresh fruit
15 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Taramasalata
15 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Avocado with egg and salmon tartare
45 Min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2ωρ. 55 λεπτ.
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 Min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Nincs értékelés
Tomatillo Avocado Guacamole
10 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min