Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tbsp ground coriander
- 1 pinch ground paprika
- 2 pinches ground cumin
- 300 g bulgur, coarse
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper
- 1000 g water
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp pine nuts, to garnish
- 50 g fresh tomatoes, deseeded and diced, to garnish
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3960 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 12.1 g
Alternatieve recepten
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Red lentil soup with cumin
55 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with rice
1h
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min