Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g cooked white chickpeas (1 x 400 g can)
- 250 - 300 g leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)
- 50 - 75 g tahini, to taste (see Tip)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ - 1 garlic clove, to taste
- ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- parsley, fresh, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 944 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 282 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Sacher Torte
3小时 20 分钟
Oat Milk (Metric)
1h 10min
Focaccia
3 Std.
Guacamole
5min
Onion Skin Broth
1h 5min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Baba Ganoush
1 Std.
Pumpkin Baba Ganoush
45 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min
Brown Rice Milk (Metric)
10min