Leftover Vegetable Hummus
TM6

Leftover Vegetable Hummus

5.0 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 240 g cooked white chickpeas (1 x 400 g can)
  • 250 - 300 g leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)
  • 50 - 75 g tahini, to taste (see Tip)
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • ½ - 1 garlic clove, to taste
  • ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • parsley, fresh, finely chopped, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
944 kJ / 226 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
1.8 g
Vezels
5.8 g
Natrium
282 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten