Almond Pulp Galette with Tomatoes

Almond Pulp Galette with Tomatoes

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 50min
12 slices

Ingrediënten

Dough
  • all-purpose flour
    140 g
  • almond pulp from homemade almond milk (see Tip)
    115 g
  • salt
    ½ tsp
  • unsalted butter diced, frozen
    70 g
  • large egg
    1
  • ice cold water as needed
    2 - 3 tbsp
Herbed Cheese Filling
  • lemon
    ½
  • goat's cheese crumbled
    170 g
    170 g ricotta cheese, crumbled
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • mixed herbs, dried thyme, rosemary, chives
    1 tbsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
Roasted Tomatoes
  • cherry heirloom tomatoes
    450 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • black pepper, ground to taste
    ⅛ tsp
Assembly
  • extra virgin olive oil to brush
  • everything bagel seasoning
  • fresh basil leaves to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 348 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 925 kJ / 221 kcal
Vetten 14 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...