Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1207.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Apple and Pear Hot Cereal
Geen beoordelingen
Hash Browns
20min
Cherry Amaretto Dream
10min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Geen beoordelingen
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Matcha Nice Cream
35min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Pumpkin Seed Butter
35min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Cranberry Vinaigrette
5min