Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

Filling
  • fresh spinach leaves rinsed (see Tip)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    10 g
  • walnuts, shelled, halved
    50 g
  • fresh basil leaves
    6
  • fresh ricotta cheese
    125 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
Turkey
  • turkey breast, skin on, boneless boned and rolled
    700 - 800 g
  • Parma ham
    6 - 9 slices
  • water
    1300 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1207.6 mg
Eiwitten 56.5 g
Calorieën 2116.3 kJ / 505.8 kcal
Vetten 28.5 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...