Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1207.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
Shrimp Aguachile
15 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Chamomile Lemonade
15 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Min
Avocado Butter
10 Min
Blackberry Mojito
1 Std. 45 Min
Ham and Cream Cheese Spread
10 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min