Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g water
- 200 - 225 g cremini mushrooms, trimmed and sliced
- 60 g unsalted butter, cold, divided
- 60 g almond flour
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried thyme
-
340
g liquid turkey stock
of 340 g chicken stock - 85 g heavy whipping cream, 30-40% fat
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 544.8 kJ / 130.2 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 189.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Parmesan Rind Marinara
1h 15 min
Beef stock paste
3 Std.
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Soft Chinese bread rolls
1h 20 min