Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 140 g extra virgin olive oil
- 60 g white vinegar
- ½ tsp salt, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 30 g lemon juice
- 15 g maple syrup
- 5 tsp dried basil
Beets
- 1110 g water, divided
- 800 g whole baby beets, fresh, trimmed
- 115 g baby arugula
- 225 g burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecan nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 menit
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 menit
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Garlic (Skin) Salt
1 Std. 55 Min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Parmesan Rind Marinara
1h 15 min
Basic Farro
35min
Creole Style Jambalaya
1h 10min