Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 140 g extra virgin olive oil
- 60 g white vinegar
- ½ tsp salt, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 30 g lemon juice
- 15 g maple syrup
- 5 tsp dried basil
Beets
- 1110 g water, divided
- 800 g whole baby beets, fresh, trimmed
- 115 g baby arugula
- 225 g burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecan nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Latkes
35min
Waldorf Salad
15 Min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Crab Cakes
1 godz. 35 min