Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 140 g extra virgin olive oil
- 60 g white vinegar
- ½ tsp salt, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 30 g lemon juice
- 15 g maple syrup
- 5 tsp dried basil
Beets
- 1110 g water, divided
- 800 g whole baby beets, fresh, trimmed
- 115 g baby arugula
- 225 g burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecan nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Broccoli Stem Slaw
15min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Blue Cheese Dressing
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Cranberry Vinaigrette
5min