Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

4.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions

Ingrediënten

Dressing
  • extra virgin olive oil
    140 g
  • white vinegar
    60 g
  • salt to taste
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • lemon juice
    30 g
  • maple syrup
    15 g
  • dried basil
    5 tsp
Beets
  • water divided
    1110 g
  • whole baby beets, fresh trimmed
    800 g
  • baby arugula
    115 g
  • burrata cheese
    225 g
  • pomegranate seeds (optioneel)
    2 tbsp
  • chopped pecan nuts (optioneel)
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 418.1 mg
Eiwitten 8.2 g
Calorieën 1234.5 kJ / 295 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...