Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 140 g extra virgin olive oil
- 60 g white vinegar
- ½ tsp salt, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 30 g lemon juice
- 15 g maple syrup
- 5 tsp dried basil
Beets
- 1110 g water, divided
- 800 g whole baby beets, fresh, trimmed
- 115 g baby arugula
- 225 g burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecan nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Guacamole
5min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 Std. 5 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Kale Chips
40min
Steamed Crème Brûlée
4h 45 min
Frozen Strawberry Daiquiri
10min