Apparaten en accessoires
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
40 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
284 kJ /
67.9 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Basil Peach Sorbet
10min
Cheese Arepas
50min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min