Apparaten en accessoires
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
29 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
533.6 kJ /
127.5 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sri Lankan spicy sauce
2u. 30min
Summer Bolognese Bowl
Geen beoordelingen
Spiralized Scalloped Potatoes
1u. 30min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Matcha Nice Cream
35min
Mushroom risotto
30min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Blood Orange Margarita
15min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Fruity dream
10min