Apparaten en accessoires
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
29 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
533.6 kJ /
127.5 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Shrimp Scampi
40 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Apple cider dressing
5 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min