Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g apple, green, unpeeled, cored and cut into wedges that fit through feeder tube
- 150 g carrot, peeled and ends removed
- 120 g red onion, halved vertically (approx. ½ onion) (optioneel)
- 200 g cabbage, cored, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube
- ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches black pepper, freshly ground, to taste
- 4 tbsp mayonnaise, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 682 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 296 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Pil pil sauce
5 min
Béarnaise sauce
20 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Swiss Rösti (TM6)
9u.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.