Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
- 350 g water
- 60 g soy dressing, homemade (see tip)
- 450 g cauliflower florets (3 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 20 g vegetable oil
- 200 g mangetout (optioneel)
- cashew nuts, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246.9 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 625 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 Min
Broccoli and Apple Salad
5min
Raw Asian Salad
10min
Potato Gratin (TM6)
1h 10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2u. 45min
Fennel Apple Salad
20 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Cheesy Triangle Scones
25min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min