Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
- 350 g water
- 60 g soy dressing, homemade (see tip)
- 450 g cauliflower florets (3 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 20 g vegetable oil
- 200 g mangetout (optioneel)
- cashew nuts, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246.9 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 625 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Cauliflower Mash
25 min.
Broccoli and Apple Salad
5 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 Min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 Std. 25 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1 Std. 15 Min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min