Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder
    350 g
  • carrots
    200 g
  • crunchy peanut butter (see tip)
    4 Tbsp
  • water
    350 g
  • soy dressing, homemade (see tip)
    60 g
  • cauliflower florets (3 cm)
    450 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • vegetable oil
    20 g
  • mangetout (optioneel)
    200 g
  • cashew nuts (optioneel) for serving

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 625 mg
Eiwitten 8.1 g
Calorieën 1246.9 kJ / 298 kcal
Vetten 24.3 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 16.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...