Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g mixed vegetables, hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)
- 300 g mixed vegetables, soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)
- 1 garlic clove
-
20
g sunflower oil
of vegetable oil - 50 g water
- 10 g sugar
- 20 g soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 100 g peanut butter
-
10
g sesame oil
of sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 794 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min