Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g mixed vegetables, hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)
- 300 g mixed vegetables, soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)
- 1 garlic clove
-
20
g sunflower oil
of vegetable oil - 50 g water
- 10 g sugar
- 20 g soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 100 g peanut butter
-
10
g sesame oil
of sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 794 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min