Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Lentil Moussaka
3h 30min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min