Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegetable pasta sauce
40min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Pumpkin Curry
45 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Lentil loaf
1h 55 min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil Moussaka
3h 30min