Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min