Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g shallots, peeled and halved
- 1 garlic clove, small
- 100 g olive oil, divided
- 10 g white balsamic vinegar
- 10 g sherry vinegar
- 15 g lemon juice
- 30 g Dijon mustard
- 45 g maple syrup, pure
- ¼ tsp salt
- black pepper, to taste
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 4641.6 kJ / 1109.4 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 100.2 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 450.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50 min
Lemon Caper Aioli
10min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Bistro Mayonnaise
5min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Lime and ginger dressing
30min
Strawberry Vinaigrette
5min
Italian Salad Dressing
5min
Caesar Dressing
10min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min