Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g shallots, peeled and halved
- 1 garlic clove, small
- 100 g olive oil, divided
- 10 g white balsamic vinegar
- 10 g sherry vinegar
- 15 g lemon juice
- 30 g Dijon mustard
- 45 g maple syrup, pure
- ¼ tsp salt
- black pepper, to taste
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 4641.6 kJ / 1109.4 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 100.2 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 450.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Texas Caviar
15 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Guacamole
5min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Creamy Avocado Dip
10 Min
James Bond's Vesper Martini
5min