Apparaten en accessoires
Caramel Sous-Vide Pineapple
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
12 pieces
Ingrediënten
-
pineapple, fresh (approx. 700 g)1
-
liquid caramel divided450 g
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
-
pistachios, unsalted to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 pieces
Natrium
185.7 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
1539 kJ /
367.8 kcal
Vetten
6.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
78.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pineapple Passion
18 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Pineapple curd (TM6)
20min
Brioche
8u.
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Onion Skin Broth
1u. 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1u. 10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3u.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Hollandaise sauce
15min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Devilled Eggs
55min