Caramel Sous-Vide Pineapple

Caramel Sous-Vide Pineapple

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
12 pieces

Ingrediënten

  • pineapple, fresh (approx. 700 g)
    1
  • liquid caramel divided
    450 g
  • star anise divided
    2
  • pink peppercorns divided
    20
  • water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
  • lemon juice
    30 g
  • ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
  • pistachios, unsalted to garnish
  • fresh mint leaves to garnish
    6

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 pieces

Natrium 185.7 mg
Eiwitten 4.5 g
Calorieën 1539 kJ / 367.8 kcal
Vetten 6.4 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 78.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...