Apparaten en accessoires
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
12 portions
Ingrediënten
-
vanilla bean pod1
-
sugar plus extra to sprinkle170 g
-
whipping cream910 g
-
egg yolks from large eggs8
-
tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
38 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1556 kJ /
372 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Shanghai Mooncake
Geen beoordelingen
Flan Pudding
3u.
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Geen beoordelingen
Essence of Tomato Water Shots
24u. 15min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3u. 10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3u. 45min
Traditional crème brûlée
25u.
Hollandaise sauce
15min
Maple Pecan Pie
1u. 15min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1u.
Lemon meringue tart
2u. 30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3u. 40min