Apparaten en accessoires
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
12 portions
Ingrediënten
-
vanilla bean pod1
-
sugar plus extra to sprinkle170 g
-
whipping cream910 g
-
egg yolks from large eggs8
-
tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
38 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1556 kJ /
372 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Brioche
8u.
Caramel Sauce
1u. 30min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Black tahini banana bread
1u. 20min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1u. 50min
Shrimp Aguachile
15min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10u. 55min
Gochujang seafood risotto
1u.
Baked Brie Pie
50min
English Muffins
3u. 10min
Almond Biscotti
1u. 50min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7u. 45min