Compatibele versies
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vanilla bean pod
- 170 g sugar, plus extra to sprinkle
- 910 g whipping cream
- 8 egg yolks, from large eggs
- tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 38 mg
Alternatieve recepten
Floating Islands
40min
Cranberry Sauce
1h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10u. 55min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3u. 45min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 Std. 20 Min
Berry Foam (TM5 Metric)
10min
Hollandaise Sauce
15 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min