Compatibele versies
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vanilla bean pod
- 170 g sugar, plus extra to sprinkle
- 910 g whipping cream
- 8 egg yolks, from large eggs
- tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 38 mg
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
IDB2024
Pas d’évaluation
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3j 40 menit
Lemongrass and mint prosecco
1 godz.
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Panna cotta
6h 15 min
Hibiscus Cheesecake
2 godz.
Caramel Éclairs
2h 25 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.