Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 2 oz cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 2 oz passion fruit purée
  • 1 oz glucose (see Tip)
  • 4 oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    of 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 10 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    of 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 6 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    of 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Voeding
per 1 piece
Calorieën
707 kJ / 169 kcal
Eiwitten
1 g
Koolhydraten
22 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
6 g
Vezels
1 g
Natrium
19 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten