Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 19 mg
Alternatieve recepten
Cherry Lime Pops
4 Std. 10 Min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Garlic (Skin) Salt
1j 55 mnt
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14h 30min
Blueberry Jam
45min
Persimmon Pudding
2sa 10 dk
Sweet buns (Navettes)
2 godz.
Peach Yogurt Ice cream
20min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10 min
Festive Baguette
3h 45min
Unsalted Butter
15min
Strawberry Buttermilk Sherbet
1 Std. 10 Min