Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 19 mg
Alternatieve recepten
Lemon Sorbet
8h 30min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Moon Pies
55min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 godz.
Strawberry Custard Tart
2h
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45min
Onion Dip
10 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Dulce de Leche Ice Cream
12 Std.
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min