Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- ½ oz unsalted butter
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Shortcrust Pastry
- 7 oz all-purpose flour
- 4 oz sugar
- 3 tbsp unsweetened cocoa powder
- ½ tsp baking powder
- ⅛ tsp salt
-
1
vanilla bean
of 1 ½ tsp vanilla bean paste - 4 oz unsalted butter
- 1 large egg
Dark Chocolate Ganache
- 7 oz dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- fresh fruit, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2350.4 kJ / 561.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 50.9 mg
Alternatieve recepten
Vanilla Madeleines
1h 30min
Sticky Buns
3h 45 min
Chocolate Hazelnut Blondies
45 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10hod. 10min
Fruit Tart
2 Std. 40 Min
Steak Sauce
30min
Croquembouche
3h 30min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50min
Spiced Pears with Sangria
1h 20min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h