Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- ½ oz unsalted butter
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Shortcrust Pastry
- 7 oz all-purpose flour
- 4 oz sugar
- 3 tbsp unsweetened cocoa powder
- ½ tsp baking powder
- ⅛ tsp salt
-
1
vanilla bean
of 1 ½ tsp vanilla bean paste - 4 oz unsalted butter
- 1 large egg
Dark Chocolate Ganache
- 7 oz dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- fresh fruit, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2350.4 kJ / 561.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 50.9 mg
Alternatieve recepten
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Candied Strawberries
35 Min
Caramel and Vanilla Pie
3h
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4h 20min
Waffles
25 min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20 min
Courtesan au Chocolat
3h 15 min
Chocolate Cake Pops
4 Std. 50 Min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Dark Chocolate Sauce
5 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min