Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Dough
- 12 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Olive Oil Cake
- 7 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz sugar
- 2 oz whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- ice water, to cover
- 4 large eggs
- 5 oz sugar
- 5 oz unsalted butter, diced
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 oz lemon juice, from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves, plus extra to decorate
Assembly
- 16 oz fresh berries, to decorate
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2749 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 127 mg
Alternatieve recepten
Mexican Style Café de Olla
30min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Maple Pecan Pie
1h 15min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Croquembouche
3h 30min
Caramel Sauce
1h 30min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min