Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Milk
- 250 g blanched almonds
- 50 g pitted dates
- 1500 g water
Pudding
- unsalted butter, for greasing
- 400 g stale bread, thinly sliced
- 8 medium eggs
- 80 g light brown sugar
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
Sauce
- 50 g raw cane sugar
- 150 g orange juice, freshly squeezed
- 150 g mixed fresh berries (see tip)
- 240 g Greek yoghurt, very cold, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 222 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Bread and Butter Pudding
1 Std.
Egg Custard Tarts
2 Std.
Irish Shortbread
1 Std.
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 Std.
Brioche Buns
2 Std.
Hot Cross Scones
30 Min
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50 Min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 Std. 30 Min
Cheesy Triangle Scones
25 Min
Orange Julius
5 Min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 Std.