Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 2 large eggs
Chocolate Pudding Filling
-
5 ½
oz Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
of 5 ½ oz dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 7 oz whole milk
- 1 ½ oz sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 oz unsalted butter, in pieces
Caramel Filling
- 5 ½ oz sugar
- 4 ½ oz unsalted butter, cold in 1 cube
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 5 oz whipping cream
Rolling and Assembly
- ripe mango, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2536 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 68 mg
Alternatieve recepten
Chocolate and Caramel Millefeuille
3h 50min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 Std. 45 Min
Fruit Tart
2h 40min
Croquembouche
3h 30min
Chocolate Chews
1h 40min
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min
Meyer Lemon Bars
40min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Texas Sheet Cake
1h 30min
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Crème Caramel (Flan)
3h