Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 2 large eggs
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 9 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks - 6 ½ oz heavy whipping cream
- ½ oz glucose (see Tip)
Assembly
- 16 oz fresh raspberries
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 62 mg
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Gravlax
72 godz. 30 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Caramel Sauce
1h 30min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min