Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 2 large eggs
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 9 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks - 6 ½ oz heavy whipping cream
- ½ oz glucose (see Tip)
Assembly
- 16 oz fresh raspberries
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 62 mg
Alternatieve recepten
Strawberry Shortcake
1h
Crinkle Cookies
1h
Dutch Baby Pancake
20 Min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1u. 25min
Chocolate Icing (Ganache)
20 Min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2h 55min
French Macarons with Blueberry Jam
1 Std. 30 Min
Orange Curd Tart
1 Std. 20 Min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min