Apparaten en accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optioneel) to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Fruit Ice Cream
5min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Focaccia
3u.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Two Pound Apple Pie
1u. 25min
Matzah
30min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5u. 15min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min