Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Dough
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 5 ½ oz sugar
- 11 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
- 1 pinch salt
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
Pastry Cream
- 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish
- 4 oz sugar
- 1 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz corn starch
- 4 egg yolks, from large eggs
- 17 oz whole milk
- 20 oz mixed fresh fruit (approx. 3 pints)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 43 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Brioche
8h
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 godz. 50 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Cheesecake (Baked)
7h 20 min
Coconut Cake
1h
Crème Caramel (Flan)
3h
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min