Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Lemonade
- 3 ½ oz sugar
- 2 lemons, halved
- 34 oz water
Lemon Peel Pound Cake
- 4 large eggs
- 9 oz unsalted butter, diced, room temperature, plus extra to grease
- 9 oz all-purpose flour
- ⅛ tsp salt
- 2 ¼ tsp baking powder
- 9 oz sugar
- 3 oz lemon discard, reserved from Homemade Lemonade
- 3 oz whole milk
Lemon Glaze
- 6 tbsp confectioners sugar
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 124 mg
Alternatieve recepten
Lemon Pound Cake
2 Std.
Caramel Peach Kringle
2h 55 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3sa 45 dk
Spitzbuben (Jam Cookies)
1sa
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Fruit Tart
2sa 40 dk
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Pistachio Cranberry Biscotti
2 Std.
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1sa
Thin Crust Pizza Dough
2sa 30 dk
Almond Biscotti
1 Std. 50 Min