Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 5 oz water
- 2 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp sugar
- ⅛ tsp salt
- 4 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
Caramel Sauce
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 tbsp vinegar
Pastry Cream
-
1
vanilla bean pod
of 1 ½ tsp vanilla bean paste - 17 ½ oz whole milk
- 3 large eggs
- 3 ½ oz sugar
- 1 ½ oz corn starch
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1524.7 kJ / 364.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 102.2 mg
Alternatieve recepten
Lemon Pudding Souffles
40min
Breakfast Scones
30min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25 min
Waffle Cones
35 min
Vanilla ice cream sandwiches
13h 25min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3h 10min
Lemon Caper Aioli
10min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min