Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 5 oz water
- 2 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp sugar
- ⅛ tsp salt
- 4 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
Caramel Sauce
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 tbsp vinegar
Pastry Cream
-
1
vanilla bean pod
of 1 ½ tsp vanilla bean paste - 17 ½ oz whole milk
- 3 large eggs
- 3 ½ oz sugar
- 1 ½ oz corn starch
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1524.7 kJ / 364.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 102.2 mg
Alternatieve recepten
Tempered chocolate
40min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Black Forest Gateau
45 min
Checkerboard Sablés
2h 30 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35 min
Fruit Galettes (Paul) Metric
1h 25min
Key Lime Madeleines
2h 35 min
Caramel Sauce
1h 30 min
Black Garlic and Onion Jam
55 Min
Quince Tart
1h 10 min
Dark Chocolate Sauce
5min