Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 5 oz water
- 2 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp sugar
- ⅛ tsp salt
- 4 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
Caramel Sauce
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 tbsp vinegar
Pastry Cream
-
1
vanilla bean pod
of 1 ½ tsp vanilla bean paste - 17 ½ oz whole milk
- 3 large eggs
- 3 ½ oz sugar
- 1 ½ oz corn starch
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1524.7 kJ / 364.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 102.2 mg
Alternatieve recepten
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Maple Pecan Tart
1h 15 min
Maple Cream Custard
20 Min
Strawberry Cookie Tarts
1 Std. 40 Min
Double Vanilla Ice Cream
12 Std.
Sticky Buns
3h 45min
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Strawberry Custard Tart
2h
Whipped Cream
10 Min
Key Lime Madeleines
2h 35min