Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaze (the day before)
- 4 gelatin sheets (approx. 2 g ea.)
- 6 oz water, plus extra to soak
- 8 oz confectioners sugar
- 4 ½ oz heavy whipping cream
- 2 ½ oz cocoa powder, unsweetened
Pistachio Cake (the next day)
- 4 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut into pieces
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 ½ oz sugar
- 3 large eggs
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 1 pinch salt
- 3 ½ oz unsalted pistachios, shelled, peeled
Pistachio Cream
- 1 tbsp agar-agar
- 3 ½ oz sugar
- 11 oz whole milk
- 3 ½ oz pistachio paste (see Tip)
- 4 egg yolks, from large eggs
- 7 oz heavy whipping cream
Assembly (serving day)
- 1 oz unsalted pistachios, shelled, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2519 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 87 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20 min
Yogurt Cake
50min
Vanilla Madeleines
1h 30min
Caramel Macchiato
15min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Eggnog Bundt Cake
1h 45 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10 min
Chocolate Babka
3h
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Blueberry Coffee Cake
1h