Apparaten en accessoires
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
12 portions
Ingrediënten
-
vanilla bean1
-
sugar plus extra to sprinkle6 oz
-
heavy whipping cream32 oz
-
egg yolks from large eggs8
-
tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), cubed, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
38 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1556 kJ /
372 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Double Vanilla Ice Cream
12u.
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12u. 50min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3u.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3u. 30min
Key Lime Pie
4u. 40min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3u. 10min
Fruit Galettes (Paul)
1u. 25min
Bananas Foster Bread Pudding
1u. 50min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3u. 45min
Lobster Bisque
1u. 50min
Beignets
3u.
Homemade Pie Crust
1u. 30min