Apparaten en accessoires
Portuguese-Style Crème Brûlée
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
8 portions
Ingrediënten
-
whole milk35 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
sugar7 oz
-
2 oz all-purpose flourcorn starch1 ½ oz
-
lemon zest zest only, no white pith3 pieces
-
brown sugar to caramelize and serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
58.7 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
936.5 kJ /
223.8 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
35.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Béchamel Sauce
15min
Mayonnaise
5min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2u.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3u. 45min
Lemon Pound Cake
2u.
Polvorones - Wedding Cookies
1u. 30min
Orange Crème Brûlée
3u. 15min
Macarons with Pistachio Ganache
2u. 30min
Lace Cookies with Nutella
50min
Pineapple Upside Down Cake
1u. 15min
Lemon Peel Pound Cake
1u. 50min
Strawberry Panna Cotta
4u. 40min