Apparaten en accessoires
Pineapple Upside Down Cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
12 slices
Ingrediënten
Topping
-
brown sugar5 oz
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
canned pineapple in juice, plus 5 oz juice6 - 7 slices
Batter
-
confectioners sugar6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour8 ½ oz
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
108.3 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
52.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Apple Cinnamon Cake
1 godz. 45 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.
Flan Pudding
3 godz.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Citrus Cheesecake
2 godz. 45 min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 godz.
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min