Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil
- 17 ½ oz red onion, quartered
- ½ - 1 fresh red chili, cut in strips
- 7 oz light brown sugar
- 1 tsp salt
- 7 oz red wine vinegar
- Voeding
- per 32 oz
- Calorieën
- 5248.2 kJ / 1254.4 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 244.4 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 2420.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1sa 55 dk
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Chili Jelly
1h 40min
Raspberry Liqueur
172 Std. 10 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Fig and Apricot Jam
40 min
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h