Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 731 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29hod. 45min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2hod. 45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lemon Caper Asparagus
25min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30min