Apparaten en accessoires
Sautéing 10 oz Fennel
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
2 portions
Ingrediënten
-
water1 ½ oz
-
fennel sliced (½ in.), fronds reserved to garnish10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to taste
-
fresh ground pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
152 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
448 kJ /
107 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Vegetables
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2u.
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min