Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 152 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Easy Coddled Eggs
35 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min