Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 152 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Eggplant Sauté
30 Min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min