Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 152 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Ratatouille
40min
Eggplant Sauté
30min
Broccoli Sauté
20 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min