Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tahini Yogurt
- 6 oz silken tofu, cut into pieces
- 6 oz plain yogurt
- 1 ½ oz tahini
- 1 tsp honey
- 1 tsp vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ⅛ tsp ground black pepper
Miso Mushrooms
- 1 oz water
- 14 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 1 oz salted butter
-
2
tsp mirin
of 2 tsp dry sherry - 1 tsp soy sauce
- 1 tsp kecap manis (see Tip)
- 1 tbsp red miso (or akamiso)
- 1 pinch ground white pepper, to season
- 4 slices sourdough bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2516.2 kJ / 601.4 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1523.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Southern Black-Eyed Peas
1sa 35 dk
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15 min
Pumpkin Chili
50 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min