Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tahini Yogurt
- 6 oz silken tofu, cut into pieces
- 6 oz plain yogurt
- 1 ½ oz tahini
- 1 tsp honey
- 1 tsp vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ⅛ tsp ground black pepper
Miso Mushrooms
- 1 oz water
- 14 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 1 oz salted butter
-
2
tsp mirin
of 2 tsp dry sherry - 1 tsp soy sauce
- 1 tsp kecap manis (see Tip)
- 1 tbsp red miso (or akamiso)
- 1 pinch ground white pepper, to season
- 4 slices sourdough bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2516.2 kJ / 601.4 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1523.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Green Shakshuka
40 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 Std. 45 Min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min
Falafel Waffle
40 min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min