Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tahini Yogurt
- 6 oz silken tofu, cut into pieces
- 6 oz plain yogurt
- 1 ½ oz tahini
- 1 tsp honey
- 1 tsp vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ⅛ tsp ground black pepper
Miso Mushrooms
- 1 oz water
- 14 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 1 oz salted butter
-
2
tsp mirin
of 2 tsp dry sherry - 1 tsp soy sauce
- 1 tsp kecap manis (see Tip)
- 1 tbsp red miso (or akamiso)
- 1 pinch ground white pepper, to season
- 4 slices sourdough bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2516.2 kJ / 601.4 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1523.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Gut Immunity Shot
5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Green Shakshuka
40 min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Salmon Miso Soup
30min
Boosted Iced Matcha Latte
5min