Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ tsp ground turmeric
- 2 ⅛ tsp salt
- 300 g fresh lion's mane mushrooms, frozen, thawed
- 50 g vegetable oil
- 5 garlic cloves
- 200 g onions, cut in quarters
- 200 g tomatoes, cut in quarters
- 5 g fresh ginger
- 30 g ghee
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 2 sprigs curry leaves, deveined
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp chilli powder
- ½ tsp garam masala
- ½ tsp cumin powder
- ½ tsp black pepper powder
- 2 tsp jaggery sugar
- 30 g coconut milk
- 30 g almond paste (see tip) (optioneel)
- 1 sprigs coriander leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Korean Ramen with Tofu
50min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min
Coconut Dhal
20min
Vegetable Sambar
35min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min