Apparaten en accessoires
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
Voorbereiding. 1u.
Totaal 16u.
4 portions
Ingrediënten
-
basmati rice9 oz
-
urad dal (black lentils), skinless, split2 ½ oz
-
chana dal (chickpeas), skinless, split1 ½ oz
-
fenugreek seeds (methi seeds)1 tsp
-
water divided, plus extra to sprinkle35 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
salt1 tsp
-
1 ½ oz coconut oilghee1 ½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
0.6 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1937.3 kJ /
463 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
11.3 g
Koolhydraten
72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentation with TM6
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Sambhar Masala
25 min
Sambhar
1 h 5 min
Chai Masala (Masala Tea)
15 min
Puri
35 min
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12 h 15 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 h 10 min
Vegetable Sambar
35 min
Idli
15 h 40 min
Rasam
20 min
Dosa with spiced potato filling
17 h 40 min
Chapatis
1 h