Apparaten en accessoires
Aloo Gobi
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
potatoes peeled, cut in chunks (2 cm)250 g
-
fresh green chilli deseeded1
-
cumin seeds toasted1 tsp
-
ground coriander seed2 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
red chilli powder½ tsp
-
water60 g
-
rock salt adjust to taste½ tsp
-
cauliflower florets250 g
-
tomatoes (approx. 1 tomato), cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 tbsp
-
cold pressed sesame oil1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
490 kJ /
117 kcal
Vetten
4 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Lentil Curry (Dahl)
30min
Rava idli
2u. 40min
Tarka Dal
9u. 5min
Paneer Makhani
1u.
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Baingan ka bharta
1u. 20min
Pilaf with fragrant tarka
1u. 20min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min