Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 60 g light olive oil
- 1 - 2 fresh long green chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 200 g), cut into quarters
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into quarters
- 200 g frozen spinach, thawed and drained
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1300 g water
- 300 g white rice
- 1 tsp sea salt
- 400 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1958.3 kJ / 466.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1146.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarka dal
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Paneer makhani
45 Min
Paneer
4hod. 5min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Palak Paneer
45 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Silverbeet dahl
8ωρ. 40 λεπτ.
Amritsari dal
26h