Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 2 tsp dried instant yeast
- 340 g water
- 1 ½ - 2 tsp sea salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 638.4 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 237.5 mg
Alternatieve recepten
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter)
10 Min
Croissants
16 Std.
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.
2 ingredient dough
30min
Basic nut butter
30min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Seeded bread loaf
3h 20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min