Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 2 tsp dried instant yeast
- 340 g water
- 1 ½ - 2 tsp sea salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 638.4 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 237.5 mg
Alternatieve recepten
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Rye Bread
6h 5min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Nessuna valutazione
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Roasted banana affogato
29 godz.
Creamy yoghurt ice cream
24 godz. 10 min
Seeded bread loaf
3h 20min
Spelt bread
26 Std.